Centrum och verksamhetsutvekling


Ta kontroll över klimakteriet!


16 oktober 2023 kl 17:45-21:30
Mingel 17:00 – 17:45
Oscarsteatern, Kungsgatan 63


Andra Våren – KlimakterieResan en inspirerande kväll dedikerad åt att utforska denna naturliga övergång i livet och ta stegen mot att ta kontroll över din hälsa.
Upptäck vad klimakteriet är, när det börjar och hur det påverkar dig. Få mer kunskap om var du kan få hjälp och få svar på dina frågor.

Spånga Folkan - En unik mötesplats för alla


Vi är stolta över vårt samarbete med Spånga Folkan och den fantastiska utveckling vi har upplevt tillsammans. Under 2022 arbetade vi intensivt för att öka kännedomen om Spånga Folkan och locka fler besökare till denna unika plats. Resultaten har varit enastående, med en betydande ökning av besökantalet och en förnyad glans kring Folkans verksamhet.


En av våra viktigaste insatser var att hjälpa Spånga Folkan att återuppliva sin biograf. Efter att ha varit stängd i över 10 år, var det en stor utmaning att återintroducera biografupplevelsen till lokalbefolkningen. Genom noggrant planerade marknadsföringskampanjer, samarbete med lokala medier och engagerande evenemang lyckades vi återigen sätta Folkans biograf på kartan. Nu kan Spånga-borna återigen njuta av den magiska upplevelsen av att se filmer på bioduken.

Men Spånga Folkan är så mycket mer än bara en biograf. Det är en fantastisk mötesplats för alla åldrar och intressen.


Med sina underbara lokaler och en härlig atmosfär är Folkans utbud mångsidigt och inkluderande. Här kan man delta i konserter, seminarier, kulturevenemang och mycket mer. Det är en plats där människor kan samlas, dela glädje och uppleva gemenskap.

En stor del av framgången för Spånga Folkan beror på den fantastiska föreningen som driver verksamheten. Med deras engagemang och entusiasm för att skapa en levande mötesplats har vi kunnat genomföra otaliga framgångsrika evenemang och skapa minnen som kommer att leva kvar länge. Vi är stolta över att få vara en del av denna inspirerande gemenskap och bidra till Folkans framgång.


Om du vill veta mer om Spånga Folkan och allt det spännande som händer där, rekommenderar vi dig att besöka deras hemsida. Där kan du få en överblick över kommande evenemang, läsa mer om de fantastiska lokalerna och ta del av de senaste nyheterna från Folkans värld. 


VI HAR 20 ÅRS ERFARENHET AV EVENT I GALLERIOR OCH FÖRORTSCENTRUM


Med över 20 års erfarenhet inom eventbranschen har Comevent etablerat sig som en marknadsföringsspecialist i gallerior och förortscentrum. Vi förstår de unika utmaningar och möjligheter som finns i dessa områden.

Förortscentrum står inför olika problem som kan påverka deras utveckling. Begränsad språkkunskap hos handlare, ett annorlunda produktbud jämfört med stadens centrum, och en lägre genomsnittlig inkomst hos målgruppen är några exempel. Kommunikationen med målgruppen behöver också anpassas till rätt forum och kanaler för att vara effektiva.


Samtidigt finns det enorma möjligheter i förortscentrum som skiljer sig från andra centrumområden. Samarbeten med föreningsliv och lokala företag kan bidra till utvecklingen av centrum. Invånarna visar en stark vilja att göra skillnad, och det finns potential att utveckla produktbudet för att bättre möta behov i området. Dessutom finns det en stark vilja bland unga vuxna att skapa förändringar. Den mångfald av nationaliteter som finns i vissa förorter är en källa till rikedom och drömmar.


Med vår specialisering på marknadsföring och förortscentrum kan Comevent hjälpa till att utnyttja dessa möjligheter och adressera de utmaningar som finns. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att skapa evenemang och skräddarsy marknadsföringsstrategier som engagerar och när rätt målgrupp i förortscentrum. Låt oss vara din partner för att förverkliga dina visioner och maximera potentialen i ditt centrum.


I förortscentrum finns det många problem som tex:


  • Språket, många handlare har en begränsad språkkunskap i svenskan.
  • Produktutbudet - skiljer sig från centrumanläggningar inne i staden.
  • Inkomsten hos målgruppen är låg jämfört med den svenska medelinkomsten.
  • Kommunikationen med målgruppen måste ske i rätta forum och kanaler.

 

Förortscentrum har enorma möjligheter som andra centrum inte har tex:


  • Möjligheten att utveckla centrum genom att samarbeta med föreningsliv och företag i området.
  • Det finns en enorm vilja hos invånarna att göra skillnad.
  • Det finns stor potential att utveckla produktutbudet.
  • Det finns en stark vilja bland ungvuxna till förändringar.
  • I vissa förorter finns det mer än 100 nationaliteter. Detta är en rikedom av drömmar!


0763 466 366

Fatburs Kvarngata 3

118 64 STOCKHOLM