Comevent Stockholm AB

Ett Framgångsrikt utvekling av Spånga Folkan 

Spånga Folkan återupplivar sin Biograf och Skapar en Unik Mötesplats.

Vi är stolta över vårt samarbete med Spånga Folkan och den fantastiska utveckling vi har upplevt tillsammans. Under 2022 arbetade vi intensivt för att öka kännedomen om Spånga Folkan och locka fler besökare till denna unika plats. Resultaten har varit enastående, med en betydande ökning av besökantalet och en förnyad glans kring Folkans verksamhet.


Spånga Folkan på kartan

En av våra viktigaste insatser var att hjälpa Spånga Folkan att återuppliva sin biograf. Efter att ha varit stängd i över 10 år, var det en stor utmaning att återintroducera biografupplevelsen till lokalbefolkningen. Genom noggrant planerade marknadsföringskampanjer, samarbete med lokala medier och engagerande evenemang lyckades vi återigen sätta Folkans biograf på kartan. Nu kan Spånga-borna återigen njuta av den magiska upplevelsen av att se filmer på bioduken.

Men Spånga Folkan är så mycket mer än bara en biograf. Det är en fantastisk mötesplats för alla åldrar och intressen.


en Mötesplats för Mångsidighet och Gemenskap

Med sina underbara lokaler och en härlig atmosfär är Folkans utbud mångsidigt och inkluderande. Här kan man delta i konserter, seminarier, kulturevenemang och mycket mer. Det är en plats där människor kan samlas, dela glädje och uppleva gemenskap.

En stor del av framgången för Spånga Folkan beror på den fantastiska föreningen som driver verksamheten. Med deras engagemang och entusiasm för att skapa en levande mötesplats har vi kunnat genomföra otaliga framgångsrika evenemang och skapa minnen som kommer att leva kvar länge. Vi är stolta över att få vara en del av denna inspirerande gemenskap och bidra till Folkans framgång.


Om du vill veta mer om Spånga Folkan och allt det spännande som händer där, rekommenderar vi dig att besöka deras hemsida. Där kan du få en överblick över kommande evenemang, läsa mer om de fantastiska lokalerna och ta del av de senaste nyheterna från Folkans värld. 


Maximera din marknadsföring och event i Förortscentrum tillsammans med Comevent

Med över 20 års erfarenhet inom eventbranschen har Comevent etablerat sig som en marknadsföringsspecialist i gallerior och förortscentrum. Vi förstår de unika utmaningar och möjligheter som finns i dessa områden.

Förortscentrum står inför olika problem som kan påverka deras utveckling. Begränsad språkkunskap hos handlare, ett annorlunda produktbud jämfört med stadens centrum, och en lägre genomsnittlig inkomst hos målgruppen är några exempel. Kommunikationen med målgruppen behöver också anpassas till rätt forum och kanaler för att vara effektiva.


Utnyttja Potentialen i Förortscentrum: Mångfald, Entreprenörskap och Framtidshopp

Samtidigt finns det enorma möjligheter i förortscentrum som skiljer sig från andra centrumområden. Samarbeten med föreningsliv och lokala företag kan bidra till utvecklingen av centrum. Invånarna visar en stark vilja att göra skillnad, och det finns potential att utveckla produktbudet för att bättre möta behov i området. Dessutom finns det en stark vilja bland unga vuxna att skapa förändringar. Den mångfald av nationaliteter som finns i vissa förorter är en källa till rikedom och drömmar.


Med vår specialisering på marknadsföring och förortscentrum kan Comevent hjälpa till att utnyttja dessa möjligheter och adressera de utmaningar som finns. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att skapa evenemang och skräddarsy marknadsföringsstrategier som engagerar och när rätt målgrupp i förortscentrum. Låt oss vara din partner för att förverkliga dina visioner och maximera potentialen i ditt centrum.


I förortscentrum finns det många problem som t ex:

Språket, många handlare har en begränsad språkkunskap i svenskan.

Produktutbudet - skiljer sig från centrumanläggningar inne i staden.

Inkomsten hos målgruppen är låg jämfört med den svenska medelinkomsten.

Kommunikationen med målgruppen måste ske i rätta forum och kanaler.

 

Förortscentrum har enorma möjligheter 

Möjligheten att utveckla centrum genom att samarbeta med föreningsliv och företag i området.

Det finns en enorm vilja hos invånarna att göra skillnad.

Det finns stor potential att utveckla produktutbudet.

Det finns en stark vilja bland ungvuxna till förändringar.

I vissa förorter finns det mer än 100 nationaliteter.


Detta är en rikedom av drömmar!


Comevent Stockholm AB

Fatburs Kvarngata 3

118 64 Stockholm 

unsplash