Comevent Stockholm AB

5 september 

Kl 17-23

Eat Garden i Mood Gallerian

High Five Tjejer –

En Tjejkväll att Minnas!


Välkommen till en magisk kväll full av skratt, glädje och kvinnokraft! High Five Tjejer är eventet där vi firar gemenskap

och inspirerar varandra i en atmosfär sprängfylld med positiv energi och empowerment. Det här är din chans att skapa oförglömliga minnen tillsammans med fantastiska kvinnor, medan vi njuter av en rad aktiviteter som gör kvällen både

rolig och meningsfull.


Vad kan du förvänta dig?

🌟Anna Jois är vår strålande konferencier och kvällens DJ som verkligen lyfter stämningen till en ny nivå. Hon dansar och underhåller med en passion och energi som når världsklass!

🎤 Inspirerande föreläsningar – Ta del av motiverande föreläsningar som ger dig nya insikter och energi för att ta dig an världen.

🎉 Spel och tävlingar – spel och tävlingar som garanterar skratt och glada stunder.

💡 5 minuters  Workshops – Delta i workshops som ger dig praktiska tips och nya färdigheter, allt från skönhet och mode till kulinariska upplevelser.

En Särskild Överraskning – Håll ögonen öppna för en extra rolig hormonkittlande överraskning väntar under kvällen, något som garanterat kommer att få alla på gott humör och att tappa andan!.

🤣 Skrattyoga, ha, ha ha kom och lär dig konsten att skratta med underbara Nurten Blixt!

"Skratt är det bästa medicin. Det vet vi alla, men vad händer i kroppen och hjärnan när man skrattar? Skrattyoga är populärt träning i hela världen. Man får samma effekter med låssas skratt. Föreläsaren och Skrattyoga experten Nurten Blixt visar konsten att skratta och ger tips om övningar man kan göra själv. Vi skrattar tillsammans för att må bra". Säger Nurten Blixt


Många av våra utställare kommer att erbjuda exklusiva rabatter och specialerbjudanden endast för kvällens deltagare.


För alla kvinnor myndiga kvinnor 

Den här kvällen är speciellt utformad för er – fantastiska kvinnor . Oavsett om du älskar att dansa, vill inspireras av föreläsningar, eller bara vill njuta av gott sällskap, så finns det något för alla. Vi vet att ni värdesätter kvalitetsprodukter och upplevelser inom smink, kläder, hudvård och mat, och vi har därför fixat det! Allt detta utlovas.


OBS!Endast en häftig man får komma in!

Exakt program kommer inom kort

High Five Tjejer – För en oförglömlig tjejkväll!

Anna Jois!

Kvällens

Konferencier!

Artist!

Underhållare!

Möt Anna Jois - upplevelseexpert


Med 25 år på scenen & mer än 10 000 timmar på event hyllas hon av bokare i Sverige, USA och Centraleuropa, som en av de främsta i eventbranschen som showartist och konferencier.


Anna påbörjade sitt liv på scen när hon var 12 år. Hon har studerat musik, psykologi, ledarskap och pedagogik som hon använder för att ta publiken under hennes vingar och bygga stämning utan dess like.


Hon strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och se till att publiken får en explosion av dopaminer, serotonin, oxytocin och endorfiner.

Hon har blivit en riktig eventnörd som alltid vill leverera det bästa.


Euforishowen är en premiumshow för stora event som Anna konceptuerat under hennes 11 år som bolagsägare.


Läs mer om Anna

Comevent Stockholm AB

Fatburs Kvarngata 3

118 64 Stockholm