Comevent Stockholm AB

PERSONLIGA OCH DIGITALA KONFERENSER

VI SER TILL ATT DU FÅR DEN PERFEKTA KONFERENSEN!

Söker du den perfekta platsen för din personliga konferens i Stockholm? På Comevent förstår vi vikten av att skapa minnesvärda möten och erbjuder dig en unik möjlighet att kombinera personliga konferenser med toppmodern digital teknik.


Vi Skapar Inspirerande Mötesmiljöer med Modern Digital Teknik

Vi skapar en inspirerande och imponerande miljö med modern digital teknik för att uppfylla dina specifika behov. Oavsett om du behöver utrymme för en mindre arbetsgrupp eller en större sammankomst, anpassar vi flexibla lokaler efter dina krav.

Vi erbjuder inkluderande och imponerande platser samt modern digital teknik, vilket möjliggör enkel integration av deltagare som inte kan närvara fysiskt.

Genom direktsändningar, interaktiva presentationer och högkvalitativ videokonferensutrustning övervinner vi avståndets hinder och främjar produktiva möten.


Närhet och festligheter 

När din konferens är avslutad kan du enkelt utforska stadens bästa erbjudanden och njuta av allt den har att erbjuda.

Vi ordnar konferensen i närhet till hotell och restauranger det gör det möjligt för dig och dina gäster att förlänga konferensdagen med en fantastisk middag eller att bo bekvämt under din vistelse.


Oavsett om du vill hålla en personlig konferens, en digital konferens eller en kombination av båda, är Comevent din partner för att göra det till en framgång.


Kontakta oss idag för att planera din konferens i och låt oss skapa en minnesvärd och effektiv upplevelse för dig och dina deltagare.

evenemang

Fest och Sammankomst som Skapar Buzz


Vi skapa Minnesvärda Företagsevenemang – Oavsett Anledning

Ditt företag ska ha något att se fram emot, oavsett om det handlar om årets julfest, en temafest för företaget, firmafesten eller spännande kickoff-aktiviteter, invigningar, bolagsstämmor eller jubileum.


Comevent har en omfattande erfarenhet av att arrangera framgångsrika events i Stockholm. Vi garanterar att ditt evenemang kommer att leva upp till dina förväntningar och behov.


Stora och små festligheter

Oavsett om du planerar en stor eller liten fest, en lyxig eller avslappnad tillställning, är kvaliteten avgörande. Vi förstår att du har en vision för ditt event, en vision som vi är här för att göra verklighet av. Vi strävar efter att göra ditt företagsevent till något alldeles extra, och vår målsättning är att både du och dina gäster ska känna er välkomna och nöjda. Med Comevent är din fest i trygga händer!


Vill du ha tips och råd inför ditt kommande företagsevent?

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att arrangera en minnesvärd fest.


Välkommen till Comevent!

Skicka din förfråga

Beskriv ditt ärende. 

 
 
 
 
 
Mötesrum och mötessal med ljud  och ljus
Mötesplats med servering och personal
stora lokaler för konferens och event

Comevent Stockholm AB

Fatburs Kvarngata 3

118 64 Stockholm 

unsplash