MARKNADSFÖRING


MARKNADSFÖRINGVi marknadsför ditt företag via PR-kampanjer, sociala medier, externa och interna nätverk, lokala aktörer och samarbetspartner.Vi strävar alltid att hitta de mest prisvärda och effektiva marknadsföringsstrategier för sig som uppdragsgivare.

Vi är stolta eventarrangörer!

Vi på Comevent strävar inte bara efter att leverera fantastiska evenemang, vi vill också hjälpa ditt företag att växa och nå ut till en bredare publik. Därför erbjuder vi också en omfattande marknadsföringstjänst som kan ta ditt varumärke till nya höjder.


Med vår expertis inom marknadsföring kan vi skapa strategier som gör att ditt företag syns och hörs. Genom PR-kampanjer, sociala medier, externa och interna nätverk, samt samarbete med lokala aktörer och partners, kan vi marknadsföra ditt företag på ett sätt som passar din målgrupp och bransch.Vi strävar alltid efter att hitta de mest prisvärda och effektiva marknadsföringsstrategierna för våra uppdragsgivare. Vi förstår att varje företag har sina unika behov och budget, och vi anpassar våra tjänster efter just dina förutsättningar.

Genom att kombinera våra eventarrangemang med en stark marknadsföringsinsats kan vi skapa en stark närvaro för ditt företag.Vi vill att din målgrupp ska känna igen och lita på ditt varumärke, och vi arbetar hårt för att göra det möjligt.

Så låt Comevent bli din partner både när det gäller eventarrangemang och marknadsföring.Tillsammans kan vi skapa en kraftfull strategi som hjälper dig att nå dina företagsmål och skapa en varaktig framgång.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att marknadsföra ditt företag på bästa sätt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och skapa en framgångsrik framtid tillsammans

0763 466 366

Fatburs Kvarngata 3

118 64 STOCKHOLM