Comevent Stockholm AB

En Mästare inom Eventbranschen och Passionerad Kämpare för Kvinnofrågor

Låt Isabel från Comevent bli er eventpartner

Jag är stolt ägare av  företagare Comevent Stockholm AB och har över 20 års erfarenhet som marknadschef, centrumchef, projektledare och eventchef.


Jag är en passionerad förkämpe för kvinnofrågor och har grundat och initierat flera betydelsefulla projekt. Ett av dessa är ”Kvinnor krokar arm för ett samhälle fritt från våld”, som årligen genomförs på olika platser runt om i Sverige.


Jag har varit den drivande kraften bakom flera framgångsrika projekt, event och evenemang såsom, Klimakterieresan, Hälsomässan i Rinkeby, 100 meter konst på Katarina Bangatan, Föreningsdagar samt kulturdagar i Tensta m.fl.


Över 1000 event har jag  genomfört genom åren. Min passion för att skapa meningsfulla och fina upplevelser är tydlig i mitt arbete och engagemang. 


En video med talarna som medverkade vid Klimakterieresan, ett evenemang som ägde rum på Oscarsteatern med en uppslutning av över 600 personer

En video som dokumenterar Klimakterieresan-evenemanget som ägde rum på Oscarsteatern den 16 oktober 2023. Det var en unik tillställning där framstående forskare, läkare, barnmorskor, sexologer och hälsoexperter delade med sig av sin expertis om klimakteriet.

En video som belyser Earth Hour i Tumba, inklusive genomförandet och festen i Hågelby Parken. Denna evenemang lockade över 100 000 deltagare och ledde till att Botkyrka kommun släckte ljuset med imponerande 70 procen.

Evenemangen pågick i en månad.

Comevent Stockholm AB

Fatburs Kvarngata 3

118 64 Stockholm 

unsplash